Sign in

Monday, March 14, 2011

0
Komen

AKAUN 0hhhh AKAUN !!!!


Views

TENSIONNN!!!!

Tu la perasaan aku ptg kelmarin.. smuanya gara2 first Test subjek Akaun... Da la sebelum tu kiteorang ade kelas memasak dr kul 9 pg hingga 2.30 ptg. Mmg penat gilerr... Walaupun penat, kiteorang kuatkan semangat gak utk pegi klas. Test tu sepatutnye start tepat pkul 4.30. s0, kiteorang pown bukan main 'excited' siap2 awal dr biasa n sampai kat kelas kul 4.15. Tp tunggu punye tunggu, lecturer xsampai agi walaupun time tu da kul 4.45. Xlame tu, lecturer yg kiteorang Xkenal masuk.. Al kisahnye, Lecturer Akaun kiteorang, (Miss J) tak leyh datang c0z xsihat s0 diganti ngan lecturer tu utk handle Test....

Lpas lecturer tu edarkan kertas soalan, ak try jwb ape yg aku tau.. Contohnye, soalan berkenaan Lejar dan Trial Balance. Bile da wat ngah penuh semangat n ketekunan, tetiba lak Trial Balance tu TAK balance.. Adusss...mmg tensi0n larhh... Ak da xde semangat nk jawab next question. Sbb mase sgt MENCEMBURUI, ak tinggal je soalan tu n try wat soalan Income Statement n Balance Sheet.

Mase tgh buat soalan Balance Sheet, ak dengar lecturer tu bgtau.. "Masa ade 20 saat lagi.."
Ha???? 20 saaattt?? cepatnye mase abisss!! ak tgok jam, baru kul 6.20... da la ade soalan yg ak xsiap lg, mmg kelam kabut la ak tulis smpai tulisan da jd cam cakar ayam... Ape punye lecturer... start Test lewat 15 minit tp stop betul2 on the time. Patut nye tambahkan lagi 15 minit yg hilang tu... Bengangnye!!!

Da la Miss J da pesan awal2... sape2 yg dpt markah bawah dari 60, kne salin soalan n wat pembetulan sebanyak 3 c0py.. OMG!! Mmg kebasss la tgn ni nk kna tulis smua tuuuu... huuhuhuhu... takotnyeee.. lau leyh xnk dpt bwh 60... Arap2 smua OK.. Juz wait n see...


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: