Sign in

Saturday, May 21, 2011

0
Komen

Love vs Hate


Views
DOLPHIN


HONESTLY, I REALLY1000000 LOVE DOLPHIN!!

Mungkin sbb Dolp niy haiwan yg ala-ala jinak.. n mungkin ugak dolp ni nampak cantik bile bergerak dlm air. al maklum laaa, aku kan minattt sgt3 warne biru. so, terkena tempiasnye kat dolp tu.. hehehe. comey lak aku tgok dolp ni.. teringin aku nk bela dolp kat umah aku. hehehe.. *berangan je lebiyh.. keh3.. sbb aku suka sgt dolp niy, aku beli key chain, baju n bantal yg ade muka dolp... smua nye kiutt.. dpt bela bantal dolp kat ats katil pun xpe laaa... lepas jgak hajat kannn?? hehee.. =)




TIKUSSSSS!!!


OMG!!I HATE TIKUSSSSSSSSS!!!!

Euwwwwww... disgusting!! Dari aku kecik ,aku mmg geli tahap maxima ngan tikus... sbb tu aku saje letak gambar tikus tu kecik je, sbb aku tak lalu nk tgok.. mungkin bg org lain, tikus tu kiut tp TAK BAGI AKU.. Tak kire la warna putih ke, hitam ke, tompok2 ke, kelabu ke,.. plastik ke, besi ke, original ke.. yg penting mmg aku TAK SUKA!! jgn kate nk pegang, nk tgok pun aku tak sudi.. mmg meremang bulu tengkuk aku lau tgok cik T tu... Tp cik Mickey Mouse & Minnie Mouse tu lain.. mmg la saudara tikus gak tp diorg tu ala2 manusia.. s0, aku xksah sgt ngan diorg tu.. Kalau aku nampak Cik Siti tu dlm rumah aku, kompommm aku secara automatik terlompat atas kerusi @ tempat tinggi yg ade dpan mata aku.. Time tu la aku dpt tunjuk bakat terpendam aku utk jd atlet. Atlet Lompat Tinggi.. keh3.. Kalau tikus tu pun tak suka aku, so do I care?? I don't care laaa... The important is, Forever, eva n eva, aku TAK KAN SUKA CIK T tu... teeetttt... muktamaddd..

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: