Sign in

Saturday, May 21, 2011

0
Komen

My Bezz Frenss Foreva.. =)


Views
Hai.. camat ptg.. huhu.. entry kali ni aku nk citer bout my best frenss.. Diorang niy la yg menceriakan hidup aku dari dulu smpai la skrg.. First, aku nk perkenalkan bezfrens aku.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*Yg manis niy name nye Asmaa'.. Nurul Asmaa' Zakaria. Aku slalu panggil dia Maa' je.. Org kate rupa die niy ala-ala Bonda Arini @ Inneke Koesherawati. Bkn org je kate mcm tu, aku pun kate camtu gak.. Tp bkn mengate benda xelop.. hehehe.. Die niy kalau senyum, mmg maniss sgt.. =).. Hati dier niy da dicuri oleyh org Kelate. hehehe.. Dier bru je abis Form Six & skrg da jd cikgu.. Wahh, Selamat Berjuang menjadi guru yg cemerlang, gemilang & terbilang yerr.. =)

____________________________________________________

*Gadis ayu serba hijau niy la Ayu @ Nurhidayu Mohd. Die niy ade rupa ala-ala cina skit & mata die ni agak sepet. Kalu ari raye cine je, konfirm la die ni kna jd bahan.. hahhaaha.. Die niy selalu mai umah aku & time tu mcm2 citer la yg kuar.. maklum laaa, da lame tak anyam ketupat.. oppppppsss....gosippp panass... heheehe... Hati dier niy pon da dicuri oleyh org Kelate. Skrg niy dia study kat UiTM Chendering, amik kos Bisnes. Semoga die jd bisneswoman yg berjaya... =)


______________________________________________________


*Yg ni plak Elyn.. Syazlien Ibrahim.. Die ni comey kan?? Ha, yg comey ni jgak la sebenarnye atlet. Dier niy tinggi & slim.. Ckup kriteria utk jd atlet berjaya. Kat skulah dulu, die mmg aktif sukan. Dier main bola jaring, bola tampar n mcm2 sukan lg. Hati dier niy da dicuri oleyh org Klang. Skrg niy die study kat UiTM Arau n amik kos Sains Sukan. Kalau aku bertanding lumba lari ngn dier mmg da sah aku kalah. Maklum laa, aku ni mmg xminat sukan. hehhee.. Xlame lg die leyh la jd jurulatih sukan..n jd jurulatih peribadi aku.. kih3..


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ni la kwn2 aku yg paling rapat n slalu share suka & duka same2... Yg laen pon kwn2 aku n aku syg smua kwn2 aku.. Hopefully, hubungan kita akan kekal sampai akhir hayat.. 20 tahun lagi lau ade umor panjang & rezeki, kite wat reunion lg erk... mesti byk citer yg nk di share.. aku nk tgok n kenal2 gak ngan hubby n anak2 korang.. hahahha... jauh lak terfikirrr... pape pon, u ollz smua ttp di hati aku foreva, eva n eva... muahhhh.. luvvvv u olllzz smuaa.. =)

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: