Sign in

Thursday, May 19, 2011

0
Komen

Nora Elena @ TV3 Di Hatiku..


Views


Dah lame rasenye tak update thiz blog.. Cuti sem niy terasa cepat sgt berlalu.. aduuusss, rase malas la nk pegi uitm balik.. Arap2, sebelum aku pegi uitm, aku sempat tgok citer Nora Elena @ TV3 tu sampai abezz.. Skrg ni aku da tergila-gilakan citer tu.. Tmbah2 hero citer tu mmg idola aku, Aaron Aziz.. I'm crazy of him dr dulu agi.. huhu.. dlm citer Nora Elina tu, lakonan Aaron mmg mantapppp. Aku pernah terfikir, bila la aku nk dapat bf n husband mcm watak Ahmad Seth Tan lakonan Aaron Aziz dlm citer tu.. Seth tu caring, supportive n always cool...Tp bkn senang nk jd mcm Nora Elena lakonan Siti Saleha dlm citer tu. Watak Nora sgt menyentuh hati aku. Kalau la aku kat tmpat Nora, xtau la mcm mana aku nk handle lau kna break engagement camtu. Tp lakonan Siti Saleha terbaikk.. Citer ni diadaptasi dr novel Kasih Yg Suci~Meen Zulaikha.. Teringin pulak aku nk beli novel niy.. nk wat koleksi.. huhuhu.. pape pown, Nora Elena & Aaron Aziz tetap di hatiku.. weeee...=)











Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: