Sign in

Saturday, September 17, 2011

0
Komen

Siapa POMPA BENSIN??


Views

Penah dengar tak nama group POMPA BENSIN niy?? Sejak akhir2 niy aku da stat minat lagu band tu-JANGAN LUPA NAMAKU.. Yang aku tau, lagu niy popular melalui drama RAMADHAN TERAKHIR. Seriously, aku tak penah tgok citer niy walau sesaat .. Al maklum laaa, TV kat umah sewa aku da expired date. (Nampak sgt aku niy da ketinggalan zaman kan? keh3..) sabaooo3.. Tp ramai org komen, drama niy mmg terbaeeekkkk. 10 BINTANG lorhh. Aku teringin bebenor nk tgok drama ni & kenal musician band niy. So, aku search la POMPA BENSIN kat Google Image. Yang kelakar nye, benda lain yg aku jumpe mase search tu. Kat bawah ni haaaa..

????????????????????????????????????????????????????????????????

Apo bondo ni ehhhh.. Spesis mesin lak yg kuar. ish3.. Tp pencarian aku tak berakhir kat situ. Aku search POMPA BENSIN BAND lak. Tp hampa gakkk.. yg ade just picture promo drama tu..




Then, aku search lagi kat FB.. Mane tau, kut2 terselit FB POMPA BENSIN kat situ.. Da penat search, aku terjumpe la satu page Pompa Bensin. Tak tau la owner page niy mmg owner sebenar or juz fan jer.. Ni dierr...



Aku sempat tgok kat page Esma Daniel. Kata pelakon drama Ramadan Terakhir tu, lagu tu nyanyian Azma & Aqasha.. Dan ade khabar angin kate salah sorg lagi ialah Nadia Aqilah.. aku xtau la tol ke tak.. Arap2 nanti akan ade la sape2 yg wat pengakuan terbuka bahawasanya dier la yg nyanyi lagu tuuu.. hehehehe.. Tp pape pon, lagu niy mmg bez & ade maksud tersendiri.. JOM ENJOYYY lagu niy... Salam.




Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: