Sign in

Monday, October 31, 2011

5
Komen

”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”


Views



Lagi lagi lagi lagi lagi lagi Giveaway! hhehehehe.. kali ni aku nak join GA dari Penmerah.com. GA yang menarikkkk.. Korang pon mesti join jugak tau.. Kalau nak join, just klik SINI. Ni rulesnye: 



1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011


Korang nak tau apa barangan dalam 25 list tu?? Antaranya:

1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

Amacam, gempak tak?? Nak tau lebih lanjut?? Follow la blog Penmerah.com. Aku nak tag kat: 
Ok, Done. Gud luck!!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

5 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Myra Myra said...

terima kasih tag amira :) insyaalah kalo ada masa amira buat ya...goodluck !!!

ciwty sajjeh ciwty sajjeh said...

cty da join :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Myra
Ok, Gud luck ea.. =)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@ciwty sajjeh
Gud luck gak taww...=)

NinaAz NinaAz said...

time kacih tag yea..hehehe..nk buat entry sekrang..gud luck! =D