Sign in

Monday, October 31, 2011

2
Komen

"2nd GIVEAWAY by SYEEDA"


Views
 Good Morning semuaaaa.... Entry kali ni pasaii GA lagi.. Hehehe. Aku dalam mood rajin nak join GA ni. Aku join GA ni dalam mood santai sambil layan lagu KRU- Tiga Kata. Ok, GA ni dari SYEEDA SANIEY sempena birthday dia yang ke 22 pada 3 November ni. Kalau korang nak join, klik SINI. Jom intai-intai syarat-syaratnye: 


syarat penyertaan nyer:

*follow blog syeeda taw..
*follow blog cik yana & cp..(assistant2 syeeda..hii)
*buat entry dgn tajuk '2nd GIVEAWAY  by SYEEDA'
 *Letak banner GA ni dalam entry korang dan linkkan ke entry nie
*last sekali, tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen ye..
*kalau nak tag ke bloglist ke letak kat sidebar ka, dialu-alukan la yer..
tp kalau penyertaan kurang dari 10, maka secara automatik GA ni terbatal..hii

TARIKH TUTUP: 
5 NOV 2011
11.59pm

HADIAH?
syeeda update nanti..mungkin keychain @ fm..

2 org pemenang akan dipilih melalui cabutan secara manual..(^_*) 



Amacam, simple je kan?? Aku nak tag 3 orang iaitu: JokeGirl, Cik Gojes dan Izara.
hohohohoooiii...Ha, ape termenung lagi?? Korang pon cepat la join sekarang.. Semoga Berjaya!! 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Nur Syahida Nur Syahida said...

time kaseh join (^_*)
gD luCk na

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Nur Syahida
Sama-sama. Thanks ugak coz buat GA ni..=)