Sign in

Monday, October 31, 2011

6
Komen

"Giveaway 2nd Anniversary Sweet Lizahanum"


Views
 


Haloooo.. Give away lagi??? Hehehe.. tangan aku ni memang tak penat menyertai contest and giveaway. keh3. Ok, giveaway kali ni oleh Lizahanum sempena 2nd year dalam dunia blogging. Nak join ke?? Kalau nak join, klik kat SINI. Nak join GA ni, tak de syarat ketat dikenakan. Korang juz letak banner ni kat entry korang dan pemilihan akan dibuat oleh empunya blog tu sendiri. Nak tau lebih lanjut, jangan lupe follow blog http://lizahanum.blogspot.com k. Hadiahnya?? Ni diaaa...


Buku Amalan & Doa-doa Makbul Dalam Kehidupan Seharian.


Ape tunggu lagi? Jom la joinnn...  Sebelum tu aku nak tag beberapa orang untuk invite diorang join GA ni. Cik tikah, Farhah, Ibnuismani dan SilaheziGood Luck!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

6 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

silah silah said...

tima kasih ye tag saya..
senang sangat give away ni..boleh join..hee

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@silah
Sama-Sama kasih.. hehehe.. Jangan lupe join jgak tau.. Gud Luck.=)

cik violet cik violet said...

thanks tag ea :) nnti kte buat..hehe

Cik tikah Cik tikah said...

TQ tag cik tikah yer darl~ :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@cik violet
Welcome.. gud luck taw.

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Cik tikah
Most welcome dear. Semoga berjaya