Sign in

Saturday, October 29, 2011

5
Komen

HOLO - Video Best!


Views


Hai korang... Mesti korang tertanya-tanya, sapa girl kat atas ni??? Korang kenal ke tak?? Kalau yang tak kenal sapa girl ni, sila kibarkan telinga anda.. hehehhe.. Dah kibarkan? Ok, straight to the point...Bagi yang belum kenal lagi, empunya gambar ni adalah Tengku Fatin Fadzil. Kalau suka, pi lah jenguk and like FanPage dia kat SINI ad follow her blog kat SINI. Kenape aku tiba-tiba post entry pasal dia? Sebabnye, aku suka tengok video yang dia post kat Youtube. Thumbs up la!! Aku respect dengan dia ni coz banyak idea bernas kuar dari mulut dia n dia ni lantang bersuara. Bagi aku, dia ni boleh ikot jejak Anwar Hadi, Maria Elena and Mat Luthfi. Ni bukti dia makin diminati ramai:


Klik untuk ZooM..


Dalam video dia ni, ada jugak diselitkan unsur lawak yang boleh wat aku gelak guling-guling.(bagi aku la). Korang nak tau ape lawak nye?? Ha, Jom tengok video dia kat bawah ni:


Da tengok?? Apa komen korang? Like or Dislike? Aku LIKE! Tapi papepon, tu pendapat masing-masing k. Nak tengok yang lain, silalah search lagi kat SINI k. Tak larat aku nak post semua video dia kat sini. Banyak sangat kott.. hehehe.. Enjoy.. To Tengku Fatin, You are the Bez! ok, Salam Satu Malaysia. bye.

p/s: Lapar la.. nak gi makan dulu..

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

5 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

MISS COFFEE MISS COFFEE said...

ingat ka video apa tadi...
sempoi ar!!

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@MISS COFFEE
bez kan? boleh wat kite tergelak.. hhehhe.. =)

si robot comel si robot comel said...

suka tengok video dia, semua video dah dah khatam,ehhe

mR_popkoRn mR_popkoRn said...

Hype..
Mula2tgk entry ni. x teringin pon nak tgk sape la pempuan dlm gmbr 2... Btul... the saje la 'play' ingt nak tgk skip2 jer... then ble da die start je ckp... cam best jer... so..
video 7 minit 2 aku tgk sampai bis..
tanpa skip.. best ah...
TQ ~ aku layan gurl ni at youtube lak pas ni...

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

Welcome.. ha, kan da ckp girl ni mmg bezz.. dia speaking spontan je. OK,layan ea.. =)