Sign in

Thursday, October 27, 2011

8
Komen

Kenapa ada orang anti-Selena Gomez?


Views


Selena Gomezzzzzz... Sape yang tak kenal dengan SG tu sila angkat hidung yeerr.. hehehe.... Persoalannya, Kenapa ada orang anti dengan Selena Gomez ni? Kalau search je "ANTI SELENA GOMEZ" kat FB, confirm belambak-lambak page yang terpampang kat skrin korang. Dari komen-komen yang aku pernah baca, ada yang anti SG sebab SG rapat sangat dengan Justin Bieber. Dalam erti kata laen, SG tu tak sepadan dengan JB. Betol ke macam tu? Yang tu korang nilai la sendiri ye.. Sebab laen, ada yang kata SG ni tak cantik n hodoh.. Ehhh, yeke? Cuba kembangkan mata anda and tengok betol-betol muka SG tu. Betol ke tak cantik?? Bagi aku SG tu cantik n comel. Selain tu, ada yang komen, Selena Gomez ni hipokrit n PlayGirl. Bab tu aku tak tahu dan aku tak pernah ambil tahu pon. Amacam, korang tahu ke? hehehe.. Ada yang kata, suara SG ni tak sedap n dia nyanyi sumbang-mambang.. Secara logiknya, kalau dia tak pandai nyanyi, cam mana nama n lagu-lagu dia boleh meletops di pasaran dunia? Yang tu u'ollz fikir sendiri k. Siyesly, aku ni bukannya peminat Fanatik Selena Gomez and Justin Bieber. Aku jugak bukannya anti Selena Gomez k. So aku tak nak komen lebih-lebih. Ni pendapat aku laa.. Tak tahu la camner pendapat korang. Aku ni just minat beberapa lagu yang diorang nyanyi. Antaranya:



Dah dengar lagu-lagu diorang ni? Apa komen korang, bez ke tak? Masing-masing ada pendapat sendiri kan. Ingat, Don't Judge a Book by its Cover. ok, see you.. daa..

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

8 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

mR_popkoRn mR_popkoRn said...

Hype
Selena Gomez ni sikit punya cute pon ade org anti.

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

tulaa.. peliks jugak kenape diorang tak suke Selena Gomez ni. Maybe SG tu terover cantik kot.. heheheh..

sha my heart sha my heart said...

Tak suka sebab couple dgn Justin kot..

cerita best cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@sha my heart
masing2 ade pendapat sendiri.. hehehe..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@cerita best
thanks pakjoe.. saye da singgah ke laman pakjoe. thanks visit here. =)

Eera Shera Eera Shera said...

suka sgt SG..ala..kalo nak ikotkan..berapa kerat je artis yg baik perangainya kan.suka lagu dan lakonan die..perangai dia lantak la.nama pun minah saleh..hehe

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Eera Shera
Betol tuuu... saya sokong 101%.. hehehe... =)