Sign in

Monday, October 31, 2011

4
Komen

My First Game Tagging


Views
kawannn.. Tadi aku cek shoutmix box, then ade mesej dari Nynaezaty yang mengatakan aku di tag. Waahhh... ni first time aku di tag dalam game ni.. Thanks to her! hehehe.. So, dengan penuh semangat kesukanan aku nak complete game ni dulu. Tapi sebelum tu, aku kena faham rules nye dulu.. Kat bawah ni haaa....


No tag back !
You must post these rules Go to their page and tell them you have tagged him/her You have to choose 11 people to tag and link them on the post Each person must post 11 things about themselves in their journal Answer the question the tagger set for you in their post.
And create new eleven question for the people you tagged to answer

Ok, ni 11 things about me:


Suka baca love novel


Suka and minat masak.


Obses dengan warna BIRU


Paling tak suka matematik and subjek kira-kira


Suka edit gambar


Sensitif


Agak pemalu


Tak suka makan seafood cam sotong, udang, ketam, lala, kerang and siput sedut kecuali ikan


Lebih rapat dengan Papa


Kuat makan ayam terutamanya Ayam Goreng


Tak pandai pakai pashmina and kaum kerabat shawl


Ok.. ni pulak soalan dari Misz Nyna ezaty:


1- nama anda kat dalam ic / surat beranak
Nurul Atikah bt Hussin

2- adakah kamu seorang yang manje?
Agak manja laa.. hehehe

3- kehidupan anda selapas 5 tahun akan datang?
Mungkin jadi owner sebuah restoran

4- jika anda mempunyai duit sebanyak rm1 juta,apakah benda yang ingin anda
belanjakan?
Nak beli kereta mewah untuk Papa

5- rumah idaman yang kamu ingin kan?
Nak rumah dekat dengan laut coz suka tengok laut

6- jika anda berpeluang untuk bercuti di sesuatu tempat,dimanakah tempat itu?
Paris!

7- anda diberi 60 saat untuk mengucapkan sesuatu kpd orang yang tersayang . apakah perkataan itu?
I love You

8- siapa yang lebih utama : buah hati anda ataupun kawan-kawan ?
Kawan-kawan

9- menurut anda, bagaimanakah blog saya?
Blog Cik Nyna simple and comel

10- pendapat anda tentang saya?
Cik Nyna ni cute and pandai menggayakan shawl

11-kenangan manis anda yang tidak pernah dilupakan?
Dapat hadiah bear pinky dari dia


Ok, da ciap jawap.. Fuhh, berpeluh-peluh nak jawap soalan ni macam exam. heehehe.. ok, sekarang aku nak tag game ni pada orang bertuah ni. Jom kita tengok, sapa yang kenaaa...

Ok, U'ollz yang sudaa di tag ni, sila jawap soalan ni k. ehehehe..
Makanan kegemaran korang?
Korang suka nombor ape?
Apa Team bola sepak yang korang sokong and suke?
Kenangan pahit korang?
Sapa idola korang?
3 benda penting dalam hidup korang...ape?
Kalau korang ada problem, korang selalu share dengan sapa?
Kereta impian korang?
Kalau korang jadi pelakon terkenal, korang nak buat apa first sekali?
Andai masa dapat diputar kembali, korang nak ubah ape?
Korang ni pengguna Maxis, Celcom or Digi?
Ok, da settle.. hehehe.. Selamat menjawap k. Semoga mendapat gred A nanti.. keh3.. bye
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

4 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

miSz NynaEzaty miSz NynaEzaty said...

wow...tahniah :)cepatnye..ehe owner sebuah restoran??wanna be master chef!!!jgn lupe jemput nyna dtg restoran atikah ye :)

sabry oppa sabry oppa said...

terima ksih ye sebab tagged2 ni,,
hehehe,,

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@miSz NynaEzaty
Hhehee... InsyaAllah.. moga hajat tu tercapai.. =)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@sabry oppa
Sama-sama kasih.. hehehe.. moga dapat gred A ye..