Sign in

Monday, October 31, 2011

2
Komen

'NYAMUK TERBANG | Bila Aku Bosan'


Views



 Korangggg... Selamat Hari Isnin.. heheheh... Tadi aku berblogwalking then terjumpa satu segmen di Blog Si Nyamuk. Nak tau segmen apee?? Segmen Bila Aku Bosan. Segmen ni memang kena dengan mood aku time ni coz aku memang tengah sekarang ni.. So, untuk mengubat hati aku yang tengah kebosanan tahap maxima ni, aku pon join kat segmen ni. Senang jeeee... Just senaraikan 5 benda yang kita selalu buat kalau bosan.. OK, ni jawapan aku:


Kalau bosan, aku akan:
Tidoooooooooooooo....

Layan movie terutama movie Korea cam Pasta, Secret Garden, Tree of Heavan n blaa blaa blaa.


Edit gambar sampai tangan lebam using Photoshop + Photoscape + Picasa.
Baca Novel 
Makannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...


Ok, Done! Ni semua aktiviti yang slaloo aku buat kalau BOSAN. Actually banyak lagi. Tapi ikot pada syaratnye, just letak 5 je. Korang cam mana pulak? Kalau nak luahkan apa yang korang selalu buat kalau boring, jomlah join segmen ni kat SINI.. Ape tunggu lagi?? Seranggg!
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Nyamuk Terbang Nyamuk Terbang said...

meh edit gmbr kita
ehhe
thnx 4 join ^^

NinaAz NinaAz said...

nak join jugak laaa.... =D