Sign in

Monday, October 31, 2011

10
Komen

“SEGMEN BLOGLIST KERI : Sebarkan Walau 1 Ayat”


Views



Holooo... Aku join segmen lagi yoppp.. hehehhee... Kali ni segmen dari blog Keri Ikhwan. Ni syarat-syarat nye yang simple: 

Ni Syaratnya:
     1.   Tak wajib follow blog owner. Tapi tak larang kalau nak follow.
     2.   Buat satu entri bertajuk “SEGMEN BLOGLIST KERI : Sebarkan Walau 1 Ayat”
     3.    Letak Banner kat atas tu dan link ke blog owner.
     4.   Kat entri tu  SILA KONGSIKAN SATU MUTIARA KATA/KATA-KATA HIKMAT /HADIS/  AYAT AL-QURAN/APA2 YANG MEMBERI INSPIRASI DALAM HIDUP ANDA    
    Contoh : 
     Usaha Tangga Kejayaan
 Atau

     Jadilah seperti pohon kayu yang berbuah lebat, dibaling dengan batu dibalas dengan buah.

Senang je kan? Copy paste pun boleh. Apa2 bahasa pun boleh. Tapi kalau hadis /al-Quran sila nyatakan sumbernya.
  5.  Tag 2 orang rakan.
     6.  Publish entri dan pastekan link ke ruang komen bagi entri ini.
     7.  Siap
Jangan Lupa!! Tarikh tutup: 3 November 2011 jam 11.00 mlm

Ok... sekarang ni aku nak kongsikan satu mutiara kata yang aku suka. Ni diaaa:


"Pandanglah kecantikan hanya suatu keindahan yang bukan untuk diagungkan-agung kan. Begitu juga janganlah memandang keburukan suatu kehodohan atau kecelaan. Bersyukurlah atas apa yang dikurniakan kepada kita. Kerana kedua-duanya adalah anugerah Allah SWT."


Ok.done. Sekarang ni aku nak tag 2 orang. Mereka ialah : MUH and Ajumohit.
Korang pon mesti ada mutiara kata, kata-kata hikmat, hadis and ayat al'Quran yang korang nak share kan?? Ok, klik SINI untuk join. Tak rugi pon join. Selain berkongsi ilmu, kita pon akan dapat ilmu kan?? Renung-renungkan.. 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

10 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

keri ikhwan keri ikhwan said...

Thx join...
yup betul tuuu...
Kecantikan itu satu ujian yg harus disyukuri, jgn salahgunakannya. Kekurangan itu satu anugerah yang tak perlu kita bersedih deminya. Setiap kejadian-Nya ada hikmah tersendiri. Yg penting menilai dgn akal dan mata hati yg celik.

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@keri ikhwan
Welcome.betul3.. thanks ugak coz wat segmen ni.. =)

----- ----- ----- ----- said...

ermnn....:)


NINJA Crew

Meet Uncle Haire Meet Uncle Haire said...

http://meetunclehaire.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

done ur tag

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Meet Uncle Haire
Thanks coz join..Gud luck =)

3no gr33ny 3no gr33ny said...

rupa paras tidak akan kekal lama...bersyukurlah kita seadanya..

bai'ah wafiyah bai'ah wafiyah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

Eida Arina Eida Arina said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

saya pun join segmen ini jugak....

saya setuju dgn ayat awk di atas :)

fieha fieha said...

betul2..
semua yg de kat dunia ni hanya pinjaman dari Allah..bersyukur la dengan apa yg kita ade :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@fieha
Time kasih pada semua..=)