Sign in

Thursday, October 13, 2011

0
Komen

Thumbs Up to Teamsalkom...


Views

(Credit: Google)

Hai... Uollz penah dengar tak Teamsalkom ni? Bagi sape-sape yg tak tau n tak pernah dengar ape tu Teamsalkom, Teamsalkom ni adalah salah satu web online dan download yang paling terbaik di Malaysia tau.. Kalau korang belum join blog n FB Teamsalkom, sila lah meringankan jari-jemari anda untuk singgah sebentar kat Teamsalkom Group tu. Kat bawah niy ade link Teamsalkom. Click je k.:
Kat situ, korang boleh download macam-macam movie n drama bersiri. Memang syokk laaa!
Yang paling bezzz, sekarang ni Teamsalkom tengah buat contest dengan tawaran hadiah yang meletopss. Antara hadiah yang ditawarkan ialah Samsung Galaxy Tabs, BB Torch, Ipod Nano n mungkin banyak lagi.. Menarik kan?? Dengar cerita, baru 1 jam, penyertaan dah mencecah ratusan.. Korang just jawap soalan dari admin Teamsalkom then korang wat slogan. Sambungkan slogan yang diminta iaitu Saya Suka Teamsalkom kerana....
Senangkan??? Thumbs up to Teamsalkom! Ape lagi, marilah kita beramai-ramai terjah Teamsalkom tu n join contest. Good Luck yaw!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: