Sign in

Saturday, November 12, 2011

17
Komen

15 Vending Machine Popular Jepun


Views
Hai korang.. Pada entry kali ni aku nak share beberapa vending machine yang popular kat Jepun. Actually ada banyak lagi tapi bagi aku yang ni menarik hati aku. Check it out yaw!!


[Klik untuk zooomm_bie]



Ais krim 
Beras 
Telur
Bunga
Snek dan Kudapan
Handphone Charger
Pisang
Ramen
Rokok
T-Shirt
Payung
Lobster
Sayur
Ais
Bateri
Amacam, canggih tak? Kat Malaysia pon ada jugak vending machine tapi still tak banyak camni. Tapi, tak mustahil satu hari nanti Malaysia boleh cipta lebih banyak vending machine yang lagi canggih manggih dari Jepun dan negara lain. Sekarang ni hidup kita dah makin banyak dikelilingi mesin kan.. Lepas ni, mungkin kedai runcit pulak yang kena tutup. Adoyaiii.. hehehehe..  k, bai.
Nak lagi menarik? Klik SINI.. 
**Credit Google**
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

17 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

BlueiceButterfly BlueiceButterfly said...

~wah...macam2 ada..senang la..best :)

Myboiler Myboiler said...

dulu mesin macam nie tak ada lagi...

missxiera missxiera said...

nice info dear..hope 1 ari nanti, ade msin2 camni kat mAlaysia...senang,xyah beratur panjang..hehe :)

coachnike28 coachnike28 said...

kat malaysia kalau nak buat kena hapuskan mereka yang suka menjahanam mencuri baru ok...

aReLaN aReLaN said...

singgaah dr innit.wlupon prnh blaja kt jpon pn xprnh tgk sme jibai kat ats tu.hahaha...tp jibai jual air sjuk n panas mmg byk.jln beberapa meter dh leh jmpe.

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@BlueiceButterfly

yupp.. mmg mesin ni memudahkan kita

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Myboiler

dulu memang tak ada sangat mesin camni. nanti lagi bnyk kot..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@missxiera

thanks.. yup.. arap2 camtu la.. 2020 nanti confirm lagi canggih

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@coachnike28

betol tu.. kang tak pasal-pasal semua mesin rosak n jahanam gara-gara pencuri

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@aReLaN

wahh, blaja kat jepun ke? bezzz la..

Sya Syazana Sya Syazana said...

tak setuju tang rokok tu~

Mr. Rocco Mr. Rocco said...

yang vending machine pisang tu yg kagum ya amat tuh hahaha

liya alia liya alia said...

macam macam ada sampai telur pon ada. uishhh. maju maju

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Sya Syazana
yup.. kalau vending machine rokok diletak secara meluas, budak2 bwh umor plak yg mungkin aktif merokok. ye dak.

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Mr. Rocco

hehehe.. tol tu.. actually, vending machine buah epal pon ade jugak lau tak silap..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@liya alia

yup.. teramat maju kat jepun tu.. nanti dah tak payah buke kedai coz bergantung 100% pada vending machine. maybe la.. =)

fiQ'Ra fiQ'Ra said...

kat malaysia bila nak ada lak? heheee