Sign in

Thursday, November 3, 2011

4
Komen

Alhamdulillah.. No More Nervous..


Views

Hai.. Good morning semua... Korang dah bangun n da breakfast belom?? Malam tadi aku tak dapat tido lena sangat sebab fikir result. Kul 8 pagi tadi aku dapat mesej dari kawan aku yang mengatakan result dah boleh cek mulai detik itu. Aiyoookk, awat awal pulakkk.. Besenye kul 9 or 10 baru ade result. Rupenye result tu dah dihantar ke email students and tak payah la students menyerang portal UiTM tu. Aku pon sepantas kilat pi cek. Alhamdulillah.terima kasih Ya Allah. Result aku ok and semua lulus. Actually aku paling risau subjek Accounting dengan Nutrition and Health coz susaaaaah.  Aku ingatkan subjek tu dah lingkup tapi rupenye lulus. Suka sangat3.. To all my lecturers, thanks coz jadi sifu yang terbaik untuk kami. Pada kawan-kawan yang dapat result hari ni, congratulations ye! Next semester kita sama-sama tingkatkan lagi pointer tu.. Next semester aku dah semester 5 and tu last sem bagi aku. Pasni dah kena pi praktikal kat Melaka. Aiyooookkk, cepatnye masa berlalu n hidup mesti lagi mencabar.. urrm, pape pon, jap lagi aku kena topup tido aku balik. Hhehehehe.. 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

4 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

hyz hyz said...

tahniah....

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@hyz
Thanks pak cik hyz... (^__^)

Run Away Run Away said...

tahniah ye...../salam kenal dari segmen azfa...;d

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Run Away
Thanks.. salam kenal ugak ye... (^__^)