Sign in

Wednesday, November 9, 2011

6
Komen

Andai aku blogger terkenal


Views


Hai korang.. jom join contest ni "Andai Aku Blogger Terkenal". Nak tau hadia menarik nya?? Tengok kat bawah ni:

Pemenang 1- Novel pilihan anda berharga RM 40 + badge + hadiah misteri
Pemenang 2- Novel pilihan anda berharga RM 30 + badge + hadiah misteri
Pemenang 3- Novel pilihan anda berharga RM 20 + badge + hadiah misteri
Saguhati 1- Hadiah misteri + badge
Saguhati 2- Hadiah misteri + badge
Saguhati 3- Hadiah misteri + badge

Amacam, bez tak?? Sebelum tu, korang jangan lupa follow mereka yang bekerjasama untuk hasilkan contest menarik ni tau:







Ok, ni angan-angan aku kalau aku jadi blogger terkenal:


Andai aku blogger terkenal, aku nak buat group kat facebook and invite semua bloggers untuk join group tu. The main mission is, untuk mengeratkan silaturrahim antara bloggers sama ada muslim or non-muslim dari seluruh pelusok dunia. Kita kan satu Malaysia, so kat group ni kita boleh unite together. 


Next, aku nak selalu buat contest and menawarkan hadiah yang menarik untuk semua bloggers. Maybe, dengan cara ni lebih ramai bloggers akan follow and join dan bloggers lain akan lebih mengenali my blog. Ni jugak salah satu cara untuk meningkatkan traffic blog. 


Selain itu, aku nak anjurkan satu majlis then invite semua bloggers dari seluruh dunia especially, Malaysia untuk gathering together. Yang paling best, aku nak invite popular blogger like Ben Ashaari, Maria Elena, Fatin Liyana, Nur FarahLyssa Faizureen, Cik Epal and HAfizzi Aziz. Anwar HAdi and Mat Luthfi pon wajib hadir taww.. hehehehe... Amacam, gempak tak majlis tu?? 


Other than that, aku nak buat satu ruangan untuk request tutorial for free and unlimited. Kat ruangan tu, semua bloggers boleh tanya apa je tentang blog dan aku akan sedaya upaya cuba share semua info yang aku tahu untuk bantu semua orang. Sharing is caring right??


Then, aku jugak akan selalu buat freebies and doodles yang comel-comel dan share kat blog. Semua bloggers lain diizinkan untuk ambil semua hasil ciptaan dan hasil contengan aku tu. Bagi aku, semakin ramai yang sudi ambil hasil ciptaan aku tu, semakin aku rasa dihargai. Ok, sekian...


Fuhhh, agak panjang laa.. Dah rase macam buat esei BM pulak.. hehehhe.. Korang semua mesti tergeleng-geleng dan terhangguk-hangguk kepala lepas baca impian aku tu kan? Korang jangan la terkezuuutt sampai ternganga mulut tu. Ni kan angan-angan aku, tak salah kan berangan setinggi ni? Lagipon, dari angan-angan mungkin semua tu boleh jadi kenyataan. Betol tak?? Ok, aku nak tag 3 orang k:




Ape tunggu lagi, suarakan angan-angan dan imaginasi korang pulak dengan sertai contest ni. Cepat3!! Klik SINI dan join tau! Good Luck semuaaaa... 


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

6 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Tihara Tihara said...

wah mcm best je segmen ni..good luck :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Tihara

Hehe.. thanks akak.. tak tau la, tetibe je idea tu datang nak join contest. akak pon meh la join sekali.

hyz hyz said...

moga angan2 tu jd kenyataan.. hehe

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@hyz

thanks.. angan2 mat jenin je ni.. hahaha

anamizu anamizu said...

TQ tag cik ana..nti cik ana join skali ye..hehe
gud luck tau! =)



luv,
cik ana

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@anamizu

most welcome.. join tau..gud luck too