Sign in

Thursday, November 10, 2011

2
Komen

Cara Mudah Dapat DUIT !!!


Views
Hai.. korang semua percaya tak dengan berblogging pendapatan kita akan masyuk? Aku percaya! Tanpa modal, kita akan dapat pulangan wang yang agak lumayan hanya dengan mendaftar akaun-akaun di bawah yang aku senaraikan. Nak tahu akaun ape?? Jom kita sama-sama jenguk...


1. Nuffnang
Amacam, korang semua dah daftar ke Nuffnang?? Bagi yang dah daftar, baguslah. Bagi yang masih baru dalam dunia blogging dan masih belum daftar klik SINI untuk daftar.















2.  Churp Churp
Dengan mendaftar akaun Churp Churp, korang pon boleh dapat duit. Just paparkan iklan Churp Churp dan duit anda masyukkk..Klik SINI dulu.. Bagi yang berminat nak daftar akaun ni, just klik SINI

















3. Says. My
Says. My ni pon salah satu web yang boleh menjana pendapatan. Dengan sekali unik klik, korang akan dapat duit tau..Tak percaya?? 
Klik SINI, SINI, dan SINI... Ok, dah?? 
Bagi yang ingin mendaftar, sila klik SINI

















4. Heartbeat
Heartbeat pon menawarkan pulangan menarik. Just daftar dan letakkan iklan heartbeat kat sidebar korang. Mudah kan?? Kalau nak daftar klik banner tau.. 



















Actually, ni la beberapa web yang boleh bantu anda untuk jana pendapatan dengan mudah tanpa guna modal. dah ramai yang join, korang bila lagi? Memang la walau hanya satu klik, korang akan dapat dalam 20 sen or 40 sen. Tapi fikir secara logik akal, kalau dah 10 orang klik, bape pulak? korang total la sendiri k. Korang try la join. Ikot step satu persatu tauu..Oh ya, pastikan korang ada akaun Facebook dan Twitter tau. Ni adalah salah satu cara untuk korang paparkan iklan-iklan dari akaun yang korang dah daftar tu. Rasanya, majoriti dah ade akaun Facebook kan? Bagi yang belum ada akaun Twitter, sila sign up kat SINI k. Aku dah join, korang bile pulak?? Nanti kalau duit korang masyuk, kita share-share neh. hehehehe... k, bye.

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Tihara Tihara said...

hanya nuffnuang saje yg aktif..hehe :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Tihara

takpe, saya pon daftar akaun nuffnang je mula2. sekarang dah daftar semua akaun kat ats tu.. nnti akak try la ye.. (^___^)