Sign in

Thursday, November 3, 2011

3
Komen

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"


Views


.. Kali ni aku merajinkan diri untuk join contest lagi.. Contest ni dari blog incik Jalal. Aku just nak mencuba nasib.hehehe.. Kalau korang nak join, just klik banner atas tuu.. Ok, ni beberapa syarat untuk join contest ni.. Jom kembangkan mata anda untuk hayati syaratnye.. Jeng jeng jenggggg.. 


  1. Buat satu entry yang paling creative bertajuk "CONTEST HADIAH BEST by JALAL" 
  2. letak BANNER CONTEST kat atas tu kat dalam entry tersebut. pastu link kan banner tu ke entry http://lorongkanan.blogspot.com/2011/10/contest-hadiah-best-by-jalal-jom-join.html..
  3. Letak satu gambar korang beserta satu gambar contoh hadiah yang korang harapkan dari Incik Jalal.
  4. Cerita serba sedikit kenapa hadiah itu yang korang pilih. why,why,why?
  5. Tag 2 orang je kawan-kawan and ajak diorang join skali.. the more the merrier kan?
  6. Tinggalkan url anda di comment entry tu :)

Amacammmm... mudah tak?? ok, kat bawah ni aku sertakan gambar usang aku n gambar hadiah pilihan idaman aku..


Promote chicken wing Pizza Hut. Beli ayam ni percuma pinggan. hehehehe..

Blue Korea Vintage Long Necklace
Kalau ade peluang, aku teringin nak long necklace yang camni.. Why??? Why??
Tak tau la kenapa aku suka sangat dengan long necklace ni. First time tengok rantai ni, aku dah jatuh cintan woo.. Meby sebab rantai ni ade warna biru n nampak unik. al Maklum laaa, aku kan peminat setia warna biruuuu.. Ada yang cakap rantai ni nampak old fashion n nampak cam mak-mak je.. But who cares? ni taste aku.. Bagi aku, rantai ni paling menarik hati and actually, ni bukan rantai emas k. Ni rantai biasa-biasa je. Lagi pon aritu aku pi nogori9 n singgah kat terminal one nak cari necklace camtu tapi tak jumpe ponnn... Banyak jumpe yang pattern lain je.  Aku nak pattern sejibiiikk camtu n about 80 cm long tapi wa manyak-manyak sedih sebab tak jumpe.. aiyookk, kuchiwa sudaaa.. hehehhe..
Ok, done. Sorry la, termelalut banyak lak.. keh3.. Korang mesti dah menguap laju-laju lepas baca ayat bajet sastera aku ni kan? hohoho.. Sori3.. Dah, jangan duk termenung lagi, Korang pon  meh la join contest ni. Klik banner tawww...Ok, aku nak tag beberapa orang. Mereka ialah:


Xieraa
Syani
Adda
Fatin
Cty
Nabilah
Yang tak di tag pon boleh join tau. Gud luck yaw.. 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

mR_popkoRn mR_popkoRn said...

korn x di tag. xmau join la. kalo di tag nak la join. hehe

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@mR_popkoRn

Aiyookkk.. camtu plak.. hehehe.. ok, dengan ini, saye mengisytiharkan bahawa sy meng tag incik popkorn.. hehhe.. ok, dh boleh join. hehehe,..

cik adda cik adda said...

oh thnks you sbb tag adda...tharu . nah . muahs :)