Sign in

Tuesday, November 8, 2011

0
Komen

FREE Lunch!


Views

Ni dah Lunch Hour!! So, korang makan ape yerk?? Aku makan semangkuk soto JE.. hehehehe.. Ok, Cuba korang teka, bape harga semangkuk soto yang aku makan niy?? Kat atas tu haaaa.. Cepat3!! Dah ade jawapan untuk teka tekuk aku tu?? Ok, masa teka dah abess... teeettt.. Ok, ni jawapannye... FREE!! Aikkk, kenape pulak free erk?? sebabnyeee, soto ni my mum yang masak. So, tak kan la kena charge jugak kan? hahahhahahahahha... Ok, aku sambung makan dulu ea..korang pon pi lah lunch sama. Nanti perut masyukk angin pulak.  peace yaw!  bye..







Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: