Sign in

Thursday, November 3, 2011

1
Komen

"Giveaway My Granny Square"


Views




Hai korang.. Ada GA lagi laaa... GA ni dari blog Herba Tihara. Ni Syarat nye..



Syarat-syarat penyertaan:

1.Follow blog ini dan blog onshop2u..
2. buat entri bertajuk Giveaway My Granny Square
 3.Letak banner di atas ke dalam entry anda..
4. Link entry anda ke entry ini..supaya mudah bagi kawan-kawan lain
yang nak join GA ini ...tag kawan-kawan pun boleh..
5. Tinggalkan link entry anda pada kotak comments entry...

tarikh tutup : 20 November 2011



Amacam, simple je kan??? Kalau nak join, klik je banner tuuu.. Aku nak tag 3 orang. Ni dia: Balqis, Miss Coffee dan Cikpjaz. Done! jom serbu GA ni ramai2... ayuhhhh... hehehe..
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: