Sign in

Sunday, November 13, 2011

6
Komen

Good Luck to All SPM Candidates


Views


Hai semuaa.. Hari ni Exam SPM dah start kan?? Mesti adik-adik kita tu tengah berdebar-debar sekarang ni. Aku faham perasaan diorang tu.. Cam tu jugak la aku rasa bile time nak final exam. Rasa nak pecah je jantung ni.. dupp dappp.. Lajunya berdegup. Adoyyy..
My little brother pon ada ambil Exam tu arini. Malam tadi dia tidoq awal daripada biasa. Ishh, pelik jugak aku menengoknya. Biasanya, dia tu liat nak tidoq. Maybe dia tengah nervous kot nak berperang hari ni.. hehehhe.. To my bro and all SPM candidates, I wish you good luck k.. My advice, don't be too nervous but just be chill. Read the questions and answer them carefully. Don't be careless k.. To my Adik: Papa, Mama, Along, Angah and Acik akan selalu support Adik. Adik jawab sehabis baik k. Semoga Adik dapat result cemerlang and boleh challenge Along, Angah ngan Acik tawww... hehehhe.. Chaiyokkk ye budak debab!! hehehehe.. bye.
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

6 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Tihara Tihara said...

gud luck utk mereka semua :)

widiea azira widiea azira said...

gud luck taw utk kids..

akhmal akhmal said...

singgah sbntr..hehe..follow deh

Eyriqazz Eyriqazz said...

Ben ashaari mmg byk memberikan inspirasi kepada bloggers di luar sana...

khairul khairul said...

boleh kah kita ikut mcm Ben tu ?

khairul khairul said...

boleh kah kita ikut mcm Ben tu ?