Sign in

Thursday, November 3, 2011

2
Komen

Hadiah Dari Tinta Mama


Views
Kul 5 petang tadi ada pos laju singgah kat teratak usang aku. Then guess what?? Ada satu bungkusan biru untuk aku dari Tinta Mama. Excited sungguh masa dapat bungkusan tu tambah-tambah dibungkus dengan warna fevrot! Korang nak tau tak kenapa Mama bagi kiriman tu? Kalau korang nk tau jom klik SINI.. ok, dah baca? 


To Mama, terima kasih yang tak terhingga pada Mama dan entry ni tanda penghargaan pada Mama sebab sudi bagi hadiah-hadiah comel ni. Siyesly, suke sangat3 and rasa terharuuu... .Semoga persahabatan kita akan kekal... Pada korang-korang semua, jom la follow blog Tinta Mama. Tak salahkan tambah rakan? Ok, 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

MamaKaisah MamaKaisah said...

Tq buat entry ni.

Alamak, segannye... :)
Hadiah tak seberapa..

Semoga ukhuwah berkekalan...
Syg dr mama~

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@MamaKaisah

Thanks again to mama.. Semoga persahabatan kita akan kekal. amin..