Sign in

Monday, November 7, 2011

3
Komen

"Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest"


Views

Contest3!!! Masa berblogwalking tadi, aku terjumpa contest yang menarik ni kat blog Hati berbunga Ros. Awat hangpa semua duk tercegat kat situ lagik?? Moh la kita join loni jugakk.. Tak susah pon nak join contest ni.. Nak tau hadiah nya???? Ni diaaaa... Tadaaa: 


Kain pasang sulam dari Bandung!!

Ni salah satu hadiah je k. Hadiah lain tuan blog tu akan update lagik nanti.. Menarik?? Tertarik??? Da Booommm?? Kalau nak join, sila klik SINI ye! aku nak tag 3 orang.. Mereka ialah:




Gud Luck yaww!!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

mashimaro mashimaro said...

thanks cik nurul (^^,)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@mashimaro

Most welcome dear..

myu myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari contest yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/hati-yang-gembira-1st-years-anniversary.html