Sign in

Thursday, November 3, 2011

11
Komen

"Pencarian Blog Follower Bawah 500"


Views


 semuaaa... Follower korang dah mencapai berapa angka sekarang? Ha, ni ade satu segmen menarik dari blog Genkcorner untuk bloggers yang ada Followers Bawah 500 sahaja. So, aku pon boleh join laa.. hehehe.. 
Syarat-syarat untuk join:

  Sila pastikan follower anda bawah 500
  Follow blog genk
  Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
  Letak banner di atas dan linkkan ke entri INI
  Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri INI
  Tarikh Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang


Amacam, simple je syarat nye kan? ha, ape tunggu lagik?? Jom serangggg... 

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

11 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Encik Bedak Sejuk Encik Bedak Sejuk said...

nak join!! haha :D

baru 400 je ni... :(

I am...izuan I am...izuan said...

singgah sini dan follow balek :)

kyra veronica kyra veronica said...

singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

dayanQueen dayanQueen said...

heyyy kamu..terjah blog comey dari segmen yg sama..nice to know u in dunia maya.. i follow..hihihi..follow la back k...tata

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Caoi_JaHaT Caoi_JaHaT said...

Follow sudah, komen sudah, tekan iklan pun sudah...

Jom Singgah sini pulop... =D

http://takbest.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-100plus-infinity-challenge.html

http://takbest.blogspot.com/2011/11/contest-lagi-khas-untuk-bloggers.html

KiMiE KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

Adik ChoChopper Adik ChoChopper said...

Yeahh! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html#comments

Join Contest Adik Sekali!

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

Arvian'na Hanna Arvian'na Hanna said...

Salam...singgah n follow u dr segmen Genk ;-)

✿ Myra ✿ ✿ Myra ✿ said...

datang singgah ;))

kisahku orang biasa kisahku orang biasa said...

dtg sini dri segmen same :) same lar kita ske blue color :) jom g belog kita awak :)

http://kisahkuorangbiasa.blogspot.com

cik ara cik ara said...

singgah n folow!
folow sini..
http://cik-ara.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html