Sign in

Saturday, November 5, 2011

0
Komen

Salam Aidiladha


Views

Hai korang semuaaaa... Ehhhh, esok dah raye?? Di kesempatan ini, aku nak ucapkan alam Aidiladha kepada seluruh umat Islam di dunia ni walau di mana anda berada. Esok korang masak juadah apa erk? Mesti bezz kan? Esok my mum nak masak nasi dagang. So, korang dijemput singgah ke teratak usang kami ye.. hehehhe.. Pesanan aku, jangan la makan banyak sangat daging lembu n kambing tu terutama bagi yang ade penyakit darah tinggi. Nanti kang mamai lak kepala tu pastu mula la rase nak pitam.. Oleh sebab aku ni tak suka makan daging lembu n kambing, minggu ni aku mungkin makan telur goreng je coz my mum confirm wat menu daging, daging, daging je untuk this week.. aiyooookkk... sedih nye.. huhuhuu...Ehhh, tak elok sedih-sedih kan? Esok kan raye... hehehe.. Ok, Skali lagi aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha dan selamat menikmati daging korban ye.. Tata Titi Tutu...






Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: