Sign in

Monday, November 7, 2011

2
Komen

Sarapan Special My Mama


Views

Assalamualaikum... Selamat pagi dan Selamat Hari Selasa ye kawan-kawan.. Pagi ni aku and family bekfes pulut kuning, rendang ayam, and nasi impit with kuah kacang. Macam tak caye pulakkk pagi ni dapat bekfes camni. al Kisahnya, baru semalam aku bagitau mama yang aku mengidam nak makan semua menu di atas tu. And tadaaaa, pagi tadi semuanya dah terhidang kat atas meja.. Waaa.. I feel like in heavan lorh.. Sukenyeee!!! . Aku memang gemorr makan rendang ayam masakan mama ni. Memang thumbs up la!! Arini confirm banyak round aku akan belasah makanan ni.. hehehe.. Alaaaaa, bukan selalu pon aku dapat menternak lemak k. To my mama, thanks a lot coz sudi penuhi permintaan Angah. Kalau camni, rase tak nak balik rumah sewa larr.. Nak duduk kat rumah je la, nak menternak lemak-lemak cinta lagik.. hehhehhe.. k, bai.


p/s: Korang wajib klik ni tauuu.. kat mane?? SINI. Thankss!






Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: