Sign in

Monday, November 7, 2011

3
Komen

"SEGMEN POPKORN ~ "KREATIF KE HAKU BERAKRONIM..?"


Views


Sekarang ni baru pukul 10 malam. Takkan korang dah nak tidoq dah kottt.. Tunggu sat, jom pakat join "SEGMEN POPKORN ~ "KREATIF KE HAKU BERAKRONIM..?" Amacam, gempak tak nama segmen ni?? Ni hadiah nye:

1. Paling Kreatif ~ Top Up RM5 (Celcom/Maxis)
2. Paling Simple  ~ Top Up RM2 (Celcom)
3. Paling Sempoi ~ Top Up RM2 (Celcom)
4. Paling Ehem-Ehem ~ Top Up Sehengget

Kalau nak tahu lebih lanjut, sila klik SINI. Ok, kat bawah ni ayat rekaan aku sendiri.. Tak tahu la sesuai ke tak dengan kehendak segmen ni.. Tapi aku wat ni just suka suki. Meh la julingkan mata anda untuk baca ayat aku untuk segemen tu:
P- PENDEKAR KATAK CHOCOLATE MOIST
E-ENGGAN TERIMA PINANGAN ANAK
R-RATU
T- TIKUS GEBU YANG JULING KERANA
A-ANGAN-ANGANNYA INGIN
M-MENCARI JODOH SEIRAS
A- ANGELINA JOLIE

Aikk, seiras lak cam  Angelina Jolie idaman katak tu.. hehehe.. gurau2 je, jangan marahh 
**Gambar sekadar hiasan**
Bunyinye cam tak logik kan? tapi tak pe, aku join just suka suki je.. huhuhu.. Korang ape tunggu lagik, jom la join jugakk.. Aku nak tag beberapa orang k:

Bagi nama yang tak di tag tu, jangan segan-segan nak join jugak taauuuuu... ok, dah. bai. 








Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

♥ Cik Emma ♥ ♥ Cik Emma ♥ said...

thanks sudi tag :)

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@♥ Cik Emma ♥

Most welcome dear. Join skali k.

PopkoRn PopkoRn said...

Thankz Awan
Sbb joint segmen POPKORN
Trus follow updated segmen ni hokeyh sebab segmen ni akan di batal kan jika penyertaan kurg dari yg di tetapkan...
Tq