Sign in

Saturday, November 12, 2011

0
Komen

Tips Temuduga


Views

Hai korang... Pernah tak korang pergi temuduga dan ada tak korang bercadang nak pergi temuduga dalam masa terdekat ni? Sebelum pergi temu duga tu, korang kena buat persediaan awal untuk tingkatkan keyakinan diri korang. Entry ni aku nak share satu video yang boleh membantu korang semasa interview tu nanti.
Nak tau tak apa tips tuu?? Sebelum tu, klik SINI... Dah klik?? ok, kat bawah ni video tips tu.. Enjoy!!








Dah tengok?? Amacam, korang lagi bersemangat tak nak pi interview?? So, we should give a big thanks to AmanWan for his tips.. Good Luck yaw!! ok, bai.. 

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: