Sign in

Saturday, December 24, 2011

2
Komen

EKSKLUSIF!! Video Pengumuman Lisa dan Yusry


Views

Alhamdulillah.. Akhirnya dua artis popular tanah air ni bakal disatukan jugak. Diorang dah tetapkan tarikh pernikahan pada 23 Februari 2012 di Masjid Tuanku Mizan, Putrajaya dan tarikh perkahwinannya adalah pada 26 Februari 2012. Tahniah diucapkan kepada diorang yer.. Semoga hubungan mereka kekal hingga akhir hayat. Aku tak sabar la nak tengok Lisa dan Yusry menyarungkan busana pengantin di hari bahagia diorang tu..  Yang si gadis mesti bertambah ayu dan anggun manakala si teruna pulak bertambah kacak bergaya. Jom julingkan mata korang untuk tengok gambar dan video ekslusif pengumuman Lisa Surihani dan Yusry. Check it out yaw!!


***Klik SINI untuk video..






***Sumber: Metrowealthpictures.net
p/s: Klik SINI untuk lebih menarik..

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Balqis Azhar Balqis Azhar said...

pengumuman pemenang kontes andai aku blogger terkenal di blog balqis :) Sila jenguk ok..tahniah pd yg menang !

misyamissyou misyamissyou said...

um..ade org kate lagu ni pasal baby yg kena buang..xtau la betul ke x