Sign in

Thursday, December 29, 2011

7
Komen

Jom Ternak Lemak Cinta...


Views
Cekidaut yow!!

Chacho's Spicy Curry
Lay's Babecue Chips
Toblerone Chocolate

Yummy!!1
Sedapnyerrr.. Aku memang suka sesangat makan 3 makanan ni.. Tadi sempat singgah Seven-E and cepat je grab benda ni.. Memang kegilaan ku laa.. Ishh, cam mana la berat badan aku tak naik jadi + + +..huhu
Memang tak dinafikan makanan ni boleh tingkatkan lemak-lemak cinta aku. heehee.. Tapi apa boleh buat, bila hati dah suka.. keh3.. Jom makan sama-sama.. Moh laa.. Ayuhhh..
K, Bai.
Thumbs Up!... 

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

7 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

khairul khairul said...

best mkn junk foods ni

aReLaN aReLaN said...

waaaaaaaaaaaa....xnk dh.lemak byk dh ni.sme perlu dibuang.

jimmy jimmy said...

kalau tak nak naik badan...makan je pembungkus dia hehehe

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@khairul
tau xpe... mmg bezzz pon.. sehingga menjilat jari.. hehehee..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@jimmy
wahh,, cadangan yg baguih tu.. nnti nak try la.. hahhaha..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@aReLaN
hahaha.. alaa.. sekali sekala je. bkn slalu pon.

ZURAINI ZURAINI said...

chachos sgt sedapppppp!!! tp mkn time tgok movie je boleh la. mkn salu botak kpale babe. tehee