Sign in

Thursday, December 22, 2011

0
Komen

Now: Mid Term Break


Views
Relaxxxxx mood.. yihaaaaa!
Hai semuaaa... I'm back!!! Mid Term Break da start and aku baru je sampai kat rumah tengah hari tadi. Rindunyeee nak update blog aku yang usang ni.. huhuhu.. al maklum laaa, dah lama sangat aku tinggalkan blog aku ni. Rating blog pon dah menjunam turun.. huhuhu.. takpe3.. InsyaAllah, kalau ada kesempatan aku akan hapdate kan lagi blog ni. Actually,ada banyak perkara yang aku nak kongsikan dengan korang semua. Tapi nanti la aku cerita ye.. Coz sekarang ni aku nak relax-relax dulu.. Aku nak layan MasterChef Malaysia. Banyak episod yang aku dah tertinggal.. huhuhu.. Walaupun cuti seminggu ni dah macam heavan, tapi bila abis je cuti ni banyak pulak Test yang menanti.. aduhaiiii...Manyak2 tensionnnnn maaaa... Ok la, aku nak rest banyak2 dulu. hehehehe.. Nanti kite story mory lagi yerk. Selamat Hari Jumaat ye kawan2. Bye.. Sayang korang... (^____^)
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: