Sign in

Sunday, March 4, 2012

2
Komen

Aku, Cincin dan Coklat..


Views

Hai korang semuaaaa.. Petang semalam, ada seseorang bagi cincin and coklat ni kat aku. Cuba teka, sapa yang bagi tu?? Sebelum tu, aku nak ucap a million thanks to "dia" coz sudi bagi hadiah ni sempena hari jadi aku bebaru ni. Seriously terharu sesangat. Cincin tu dia beli dua, satu untuk aku and satu untuk dia. Wahhh, dah macam cincin couple la pulak kan? Padahal kami tak couple pon.. hehehe.. Dia ialah bestfriend aku :



p/s: Thanks Maa' coz jadi bestfriend aku yg satu kepala n terbaik! i love u!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: