Sign in

Tuesday, March 6, 2012

0
Komen

Contest Aku Suka Makan Coklat !!


Views
Hai hai haiiii.. Tadi my bestie ade tag aku untuk join contest ni.. Thanks sayang ku for the tag.. Ok, dengan penuh semangat dan kerajinan, aku join contest ni k. Kalau korang nak join jugak, just klik banner choco kat atas tu yer.. Due date contest ni pada 28 Mac 2012 ni bersamaan dengan birthday Tuan Tanah tu. Ok, kenapa aku suka makan coklat?? Sebabnye:

  1. Bagi aku, bila makan coklat kita akan jadi relax and tenang je. Coz, telah terbukti oleh pakar yang coklat memang membantu mengurangkan tekanan seseorang. So, dalam erti kata lain coklat ni umpama ubat penenang bagi aku. Kalau stress or tension, aku akan grab coklat fecrot aku.
  2. Bagi aku, coklat ni simbolik dengan cinta and romantik. Kebiasaannya, dalam pasangan akan ada salah sorang yang kaki coklat especially golongan girls. hehehehe..  And kadang-kadang bila merajuk, coklat akan jadi salah satu pilihan atau senjata untuk memujuk. Bila dapat coklat, confirm orang tu akan hepi kan??
Ni antara coklat fevrot aku: 



Ok, tu je. Korang pon jom la join! Sekarang aku nak tag 3 orang. Mereka ialah:

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: