Sign in

Friday, March 9, 2012

0
Komen

I Have to Go... Goodbye!


Views

I Have to Go... Goodbye! Soooo Sedihhhh!! Pagi esok aku dah kena balik Dungun.. Walaupon dah cuti seminggu, aku still tak puas stay kat rumah tercinta ni. Dan hari Isnin ni bermula lah peperangan pertama untuk semester ni. FINAL EXAM!!! Ohmyy!! First paper is Foodservice System Operation (FSO). Subjek ni mudah disebut tapi agak susahhhh untuk dikuasai lor.. Kalau failed this subject, we'all tak boleh pi praktikal and terpaksa meringkuk di Penjara UiTM Dungun tu. hohoho, lagi sadis! Hopefully semua berjalan lancar coz this is our last FINAL EXAM for Diploma. So, do the extremely BEST! tu la kata-kata yang aku selalu dengar dari Miss Lin (our PA). Walaupon hati rase tak nak balik Dungun, tapi aku tetap kuatkan semangat. Some advices to mySelf: Please study smart and do not make your family dissapointed. Always thinks that you can win in this war. Chaiyoookkk!!
so, Goodbye.. Wish me luck k. I have to go now. See ya! Bye.
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: