Sign in

Thursday, March 8, 2012

1
Komen

‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’


Views

Hai Hai Hai!! Tadi aku berblog walking. Then, terjumpa lah satu Giveaway yang bombastik ni. Seriously, GA ni memang terbaeeekkk coz banyak hadiah menarik ditawarkan. Antaranya:

  • MP3
  • Shawl 
  • Wang Tunai
  • Angry Bird Pillow
  • Minyak Wangi

Ha, list tu hanya sebahagian hadiah yang jadi rebutan. Actually ada banyak lagi yang menanti anda.. Kalau nak join, klik je banner kat atas tu ye... Amacam, menarik tak?? ape tunggu lagi? Jom join sekali! Aku nak tag 3 org k. Mereka ialah:
K, Bai!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: