Sign in

Tuesday, March 6, 2012

3
Komen

Nak Makan Ayam Golek!!


Views
Tetibe je aku mengidam nak makan ayam golek.. Dari aritu lagi.. Ishhh.. sape la nak pi belikan untuk aku?? huhuhu.. Tadi aku godek-godek image google, maka terjumpalah wajah-wajah ayam golek yang begitu seksi and menyelerakan.. Aiyoookk.. Jom makannnn..






p/s: Amacam?? terliur tak? urmm, arini ada pasar malam kat Taman Pemin Jaya. Nak suruh adik aku pi beli gak.. huhuhu
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Mrs Lurve Mrs Lurve said...

tiba2 rasa mengidam jgk!!!

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Mrs Lurve
hehehhe.. kita serupaaa.. memang ngidam sgt nak makan ni. aiyokkk

alice YGK alice YGK said...

nak coklat juga saye hehe...nice share xD