Sign in

Tuesday, March 6, 2012

1
Komen

"The Partner"


Views


Hai koranggg.. Sekarang ni aku ngah melayan drama Korea kat Maaduu.com tapi still sempat hapdate blog ni. hehhe.. Actually, aku suka and terpesona ngan citer ni coz citer ni memaparkan kehidupan peguam. Citer ni mengisahkan Kang Eun Ho seorang ibu yang telah kematian suaminya dan terpaksa menjaga anak tunggalnya yang sakit. Then, dari seorang pelatih tinju, dia menukar kerjayanya kepada peguam. Kehidupannya sebagai peguam banyak ditemani oleh Lee Tae Joo sehinggalah terbongkar satu berita mengenai kematian suaminya yang turut ada kaitan dengan Lee Tae Joo dan keluarga. Korang kenal tak sape hero dan heroin citer tu? Mereka ialah: 


Lee Dong Wook sbg Lee Tae Joo
Turut popular sebagai Hero dalam citer My Girl

Kim Hyun Joo sbg Kang Eun Ho
Turut dikenali ramai sebagai kakak Lee Min Ho dalam citer Boys Over Flower
p/s:  Nak tahu kisah selanjutnya? Jom layan citer ni at Maaduu ye.  
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

hoyahadis hoyahadis said...

thanks follow..(^_^) moga brjaya dgn GA tu, dan dapat hadiah byk2..