Sign in

Monday, March 5, 2012

2
Komen

Ustaz Don, Idola Ku..


Views
Korang mesti pernah dengar nama Ustaz Don kan?? Bagi sapa-sapa yang tak pernah dengar nama indah tu, sila lah melawat pak cik Google yee.. hehhehe.. Selain dari rupa yang hensem, aku kagum dengan ustaz ni coz walaupon dia still muda tapi dah mula berdakwah. Cara dia berdakwah ponn secara santai tapi berkesan. Bagi sapa-sapa yang nak ikuti ceramah Ustaz Don, boleh la tonton siarannya kat TValHijrah. Jom intai-intai biodata dan beberapa gambar Ustaz Don yang aku selongkar dari soul-mate aku iaitu Google. hehhe.. Enjoyyy!


Nama: Don Daniyal Don Biyajid
Tarikh lahir: 14 November 1984
Tempat lahir: Bukit Mertajam, Pulau Pinang

Sekolah: SMKA Nibong Tebal, Penang. 
Tinggi: 171 sentimeter
Berat: 56 kilogram
Pekerjaan: Pensyarah muda dan pendakwah bebas bertauliah Pulau Pinang dan Selangor)
Status: Bujang
(sudah bertunang dengan gadis yang sedang belajar di di Universiti Kaherah Mesir)
Pendidikan: Ijazah Sarjana Muda Takhassus Qiraat dari Maahad Qiraat Shoubra, Mesir

Graduan Universiti Al Azhar








Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

gdsbnga gdsbnga said...

bujang lagi ke dia niii ?
i thought dah kawin . hehe . suka dengar die cakap . besttt .

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@gdsbnga
Yup.. dia still bujang tapi dah berpunya and bertunang. hheheheh..