Sign in

Saturday, April 7, 2012

7
Komen

Aduhhh.. Sakitnya Perut!!


Views

Kenapa dari tadi aku sakit peyut ni?? Dah 3 kali aku "melabur" tapi still rasa tak sedap perut. Papa and Mama bagi aku minum teh tanpa gula. Dua uncang teh letak dalam cawan + air suam. Perghhhh, terbaikkk pahitnya! Nak tak nak kena telan jugakk. Adoi.. Kalau camni lah gayanya, cam mana la aku nak balik Dungun kejap lagi? Kan aku kena naik bas. Kalau tetiba rasa nak "melabur" kat dalam bas tu cam mana?? Untung la kalau dalam bas tu ada toilet kan?? 
Aiyokkk.. Then akhirnya tadi Papa bagitau nak hantar aku pi Dungun jap lagi. Yahooooo!! Yabedabeduuuuu.. Oppppssss, Tapi korang jangan ingat aku buat trick pulak pasal sakit perut ni semata-mata nak suruh Papa hantarkan. Perut aku still sakit tau. Seriously!! Anyway, thanks Papa!! Angah sayanggggg Papa! 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

7 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

♔Lady Ainaa♔ ♔Lady Ainaa♔ said...

Hurmmm ena kne sakit perut dua tiga hari yg lepas.. Namun, ena doakan perut sis dah sembuh.... Amin... Kasih ibu bawa ke syurga kasih bapa tiada penghujungnya

ary_lee ary_lee said...

Silap makan lettew..
Semoga cepat sembuh^^

kai kai said...

minumlah 100 plus...
x pon makan ubat...

Mak Wardah Mak Wardah said...

Maknanya disebalik sakit ada hikmahnya. Take care & study hard

IFA Athirah IFA Athirah said...

cirit ke?

munna munna said...

NASIB BAIK ADA PAPA JADI PENYELAMAT YE....

Leadership Developmant Training Leadership Developmant Training said...

selamat siang sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/