Sign in

Monday, April 2, 2012

3
Komen

I'm Back With Love!!


Views
Hai olls!! Lame nye aku tinggalkan korang-korang kan. Aishhh, siyesly RINDU! Actually, aku dah start cuti hari Sabtu ari tu tapi baru hari ni aku berpeluang buat aktiviti menaip sambil runcingkan jari aku yang tembam ni.. hehehhe.. Alhamdulillah, final exam aku untuk semester Last ni dah abis. Tapi aku rasa takot jugak kalau ada tersangkut paper. Exam dah abes, so aku bertawakal je la. Semoga mood lecturers yang mark paper aku tu tengah "baik" coz kadang-kadang mood pon mempengaruhi tindakan.. hehhehe.. Tak lama lagi aku and kawan-kawan aku dah kena pi praktikal. Pilihan praktikal aku kat UiTM Dungun.. huhhuhu.. Mungkin bagi sesetengah orang, tempat tu tak ada class untuk praktikal tapi bagi aku, Aku Tak Kisah. Aku, Izzah, Fairuz and Zariff je yang pilih UiTM Dungun as first choice practical and kawan-kawan aku yang lain pulak ada yang pilih LSG Sky Chefs, Kenny Rogers, MC Donald and Tabung Haji Penang. Yang paling penting, aku harap paper FoodService System and Operation (FSO) kiteorang LULUS sebabnye kami-kami tak kan boleh pi praktikal kalau paper tu FAILED! 


Dikesempatan ni, aku nak wish kat semua classmates aku HM112 (Batch Dec2009-Dec2012):
"Korang, thanks for everything ya! Sedar atau tak, dah 3 tahun kita spent time sama-sama kan? Banyak memori indah ataupun pahit yang dah kita tempuh. Korang, do the best on your practical k. Bak kata Miss Lin, time ni la kita nak grab 4flat. Thanks ugak to Miss Noorazlin and semua lecturer yang tak pernah jemu bagi kiteorang semangat and didik kiteorang selama ni. Seriously, I gonna miss you all."    




       

I LOVE YOU ALL!!                                             

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

aReLaN aReLaN said...

pasni praktikal katne???all the best ye

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@aReLaN
Lpas ni praktikal kat UiTM Dungun gak. kat kafe @ hotel UiTM. thanks ya! (^______^)

Azhafizah[フィザ] Azhafizah[フィザ] said...

teringin jugak ni nak makan makanan korea..apelah rasa ek.selalu makanan jepun yang femes.macam sushi n ramen mudah nak cari..makanan korea ni macam kurang banyak kat malaysia kan.