Sign in

Friday, April 6, 2012

12
Komen

MUET ohhh MUET!!


Views

Hai koranggg! Actually, tak lama lagi aku akan amik exam MUET. Bila?? Aku akan ambil ujian tu untuk sesi Julai. Ni jadual nya.. Then jumlah bayarannya ialah RM 100. Fuhh, hampir sama nilai dengan sewa bulanan rumah aku kat Dungun tu. huhuhu.. Ujian MUET ni aku kena amik coz ni salah satu syarat yang melayakkan aku untuk sambung Degree. InsyaAllah, kalau ada rezeki aku akan sambung Degree. Seriously, aku Nervous + Takot sesangat. Aku ni dah la kuat Nervous. Then bila penyakit nervous tu datang, mula la speaking aku tersekat-sekat and bergetar. Huishhh, parah kalau camni. Walau camner pon, aku akan cuba tepis penyakit nervous dengan banyakkan Selawat. InsyaAllah, aku harap exam MUET aku tu berjalan lancar. Agak-agak, Band berapa aku akan dapat ye? Just wait and see.. Korang pon doakan aku ye? Wish me luck ya! 


Of koss!! huhuhu..

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

12 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

cik nara omey cik nara omey said...

wah2..gudluck..! sy pun ambil murt sesi julai...target band bape..??hehe

Nurul Syuhadah Nurul Syuhadah said...

Done follow your blog .
Ehh kebetulan saya pun kena amik muet bfore smbung dgree . nak tnya laa ,bile due date dftar muet tuh ye ? :))
kindly , rep at my blog here http://ceritachentakita.blogspot.com/

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@cik nara omey sama la kita! hehhee.. ntah la, tapi harap2 band 4. kalau tak pon band 3. huhuhu..

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Nurul Syuhadah
ok2.. gud luck tau!

ila ila said...

gud luck utk ujian muet tuu,,
muet tu yg bahase inggeris kan,tatau sgt la.hehe

btw ila follow sinie

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@ila
ok.. thanks ye ila. hehhe. i will follow u too..

Nurul Syuhadah Nurul Syuhadah said...

Awak , selain sesi julai , ade sesi bile lagi ?

mohdhazlan Dreadlock mohdhazlan Dreadlock said...

gudluck !

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@Nurul Syuhadah selain Julai, ada sesi November

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@mohdhazlan Dreadlock
thanks awak!

Sebrina Ivy Sebrina Ivy said...

u ambik muet july kan? dpt msk u bln sept x?

Sebrina Ivy Sebrina Ivy said...

u ambik muet july utk ambik dgree intake sept ke? tq