Sign in

Saturday, April 7, 2012

6
Komen

Outing with My Parents


Views
 Tadi aku and my parents pi borong barang dapur. Kat mana lagi kalau tak kat Mydin Mall KT. Aku lak sibuk cari barang untuk dibawa esok coz esok aku dah kena balik Dungun. Agpon praktikal aku start hari Isnin ni. Fuhhh, macam tak caye je masa cepat berlalu.. Aku just beli shower cream, Colgate, minyak wangi, stok makanan and kettle. Actually banyak lagi yang nak dibeli tapi esok aku naik bas pi Dungun. So, tak mampu nak angkut banyak barang. huhuhu.. Then, lepas tu my parents bawak pi dinner kat Restoran Al-Hijrah Oasis kat area Bukit Bayas. Aku and my mama order Chicken Chop then my papa order Sup Herba. Seriously sedap, harga pon berpatutan! Thanks mama and papa coz belanja makan.. Now, kenyang sesangat. Alhamdulillah.. K, Bai korang. 


Chicken Chop
Mama.. 1, 2, 3.. Cheeeeese!!  Senyumm!
Sup Herba

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

6 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

ezyra daniel ezyra daniel said...

waaaa sedap nye.....belanje zyra lehh hehhe

BlueiceButterfly BlueiceButterfly said...

~sedapnyer..lapar nie..:p

ary_lee ary_lee said...

Today plak ary ada cousin gathering^^

Liesa Azemi Liesa Azemi said...

SEDAPNYE CHICKEN CHOP TU!

Mira Kagimoto Mira Kagimoto said...

yummy nmpk sedap >W<

read my entry ya ^^

Izzah Ab Aziz Izzah Ab Aziz said...

WOW! makan2..sedapnyerr..
Btw, i pun student Uitm Dungun. BW here :) *ehee..newbie dlm blog2 nie..