Sign in

Saturday, April 7, 2012

7
Komen

Semester Baru, Semangat Baru!


Views


Hai semuaa! Selamat Pagi.. Di pagi yang indah ni aku telah berikar dan berjanji untuk memulakan semester baru dengan lebih baik and terurus. Esok iaitu bersamaan 9 April 2012 aku akan mula praktikal dan secara rasminya Semester 6 aku bermula esok. huhuhu.. Azam aku banyak! Tapi yang paling penting ni haaa:

  • Aku nak kemas meja study aku yang ala-ala sarang tikus tu. hehehe.. Semua nota and buku rujukan lama aku nak simpan. Maklum la aritu tak sempat nak kemas coz lepas exam last paper terus excited nak balik. hehehe..
  • Then, aku nak mulakan misi berjimat coz sekarang ni duit PTPTN belom masuk lagi and dijangka masuk akhir bulan 5 ni. So, sementara tu terpaksa buat pinjaman PAMA (Papa and Mama) dulu..    
  • Nak fokus praktikal dengan lebih semangat coz Sem ni la kena skor habis-habisan. Ni kan dah last semester..
  • Nak beli handphone baru.. Sejak handphone aku rosak aritu, aku guna phone papa and nanti aku cadang nak beli phone lain. Phone ape erk?? Aku berkenan phone N9.. Yang sebijik camni..Tapi mahal kottt.. Kalau tak dapat model camtu, yang lain pon boleh. huhuhu.. 
  • Lagi??? Yang lain tu rahsiaaaa.. k, sampai sini je.. Fullstop.                                                

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

7 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

kai kai said...

chaiyok2...
jgn malas2 yek!

- encikkai.com -

Miss Nurul Atikah Miss Nurul Atikah said...

@kai
hehehe.. thanks awak. insyaAllah xmalas..

syAzAnA syAzAnA said...

makanlah pil sakit perut tu. chi kit te un. entah, apa nama dia ntahh. haha

get well soon!

BLOG-EPIC-SCENE BLOG-EPIC-SCENE said...

semoga cepat sembuh!

Izzah Ab Aziz Izzah Ab Aziz said...

gudluck for your praktikal ! :D

SyamimiNazifa SyamimiNazifa said...

restlah ;D

AyuComot (: AyuComot (: said...

good luck ! :D