Sign in

Sunday, September 16, 2012

2
Komen

Repot Praktikal


Views

Hai koranggg... Dah lame sangat aku tak hapdate blog ni. Dah berkulat blog aku ni kan? hehehe... Niat di hati nak jugak hapdate tapi masa tak mengizinkan. Sekarang ni aku sibuk dengan report praktikal. Due date hantar report tu 18 hb ni then tarikh presentation pada 19 hb pukul 2.30 petang. Seram sejuk jugak rasenye.. Minyak Cap Kapak ni la peneman aku tiap kali mengadap report. Tension wooo.. Kalau mengadap laptop tengok movie Korea elok je kepala aku ni. Mengada-ngada je kan kepala ni? Manje letewww... huhuhu.. 

Ni presentation aku yang last sebelum aku grad Diploma. InsyaAllah, kalau ada rezeki aku akan sambung Degree pulak. Tapi tu masih dalam perancangan. Mungkin aku nak cari keje dulu berbekalkan Diploma aku ni. Impian aku, aku nak kerja and kalau boleh aku nak support adik-adik and kakak aku yang masih belajar. Aku tak nak susahkan papa and mama aku lagi... Diorang dah banyak berkorban untuk kami adik-beradik. InsyaAllah... Ok lah.. Dah penat aku membebel kat sini. Aku nak sambung buat report dulu ye.. Oh ya, doakan aku and semua kawan-kawan aku menempuhi presentation tu dengan selamat. Huhuhu.. Selamat Malam Warga Bloggers!! K, bai.
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

SyamimiNazifa SyamimiNazifa said...

Siapkan kerja dulu baru tenang hati nak mengupdate ;)

NUR AIN AZMAN NUR AIN AZMAN said...

I paling malas nak buat report time i Practical dulu tau =='