Sign in

Friday, October 12, 2012

4
Komen

Bakat Si Cilik


Views

Tadi aku belek-belek Youtube and terjumpa la video ni. Terkaku, terpaku and terkagum aku lihat bakat dua si cilik ni. Aku tak nak cakap banyak laaa.. Korang dengar dulu and pastu judge la sendiri. Oh ya, time dengar tu, sila pejam mata and hayati k. Cekidaut yaw!

Video 1


Video 2


Amacam, acaner suara dua puteri cilik ni? Komen korang?? Korang pilih yang mane ye:

a) alaaaa, biasa jerrr!
b) pitching lari laaa..
c) Sumbang-mambang
d) ohsem!
e) wooooo, speechless bile dengar suara budak ni.
f) Suara yang merdu

Aku pilih d, e, and f!!! Kalau tak silap aku, dua budak comel ni asal dari Brunei. Yang sorang namanya Nur Atikah Nabilah Then dan sorang lagi Syafiqah. Actually banyak komen and pandangan orang yang dah dengar video ni. Ada yang positif and ada gak yang negatif. Dalam banyak-banyak komen, aku suka komen ni: 


Komen aku?? Aku tak nak komen lebih-lebih and tiap orang pon ade pandangan masing-masing. Aku just kagum dengan suara budak comel ni. Ok, bai.
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

4 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

MéuzAngelo™ XXIII MéuzAngelo™ XXIII said...

hmmm aku tak berapa amek tau sgt.. taktau nk komen ape pasal ni.. hehe [singgah sini pulak :)]

●Forever Together● ●Forever Together● said...

Awesome :D sedap sangat suara dorang . asal tak masuk idola kecil jea ?:p hahaha ~

CikNana CikNana said...

uina,..meremang deh bulu dgr soranya..:)

scha cha scha cha said...

sora dorg memang sedap!
tp harap2 jgn tersasar jdk artis pas da femes kt utube plak kn..

nk sihat, kurus, gmok, cntek or jana pendapatan? contact me! :)