Sign in

Saturday, October 13, 2012

5
Komen

My Favourite Style Rambut


Views
Korang mesti ade gaya potongan rambut yang korang suka kan?? In my opinion, walaupon kita bertudung, tak salah kalau kita nak buat style rambut tp tak perlu lah nak warna rambut sana sini. huhu..  Sekarang ni, aku dah mula minat gaya potongan rambut pendek. Sebab nye nampak lagi ringkas and ringan jeee.. Nak tahu macam mane? Sila zoom kat bawah ni ye:





Hohooooiii... amacam, cantik tak gaya rambut camtu?? Ni mesti sebab aku obses tengok Drama Korea sampai terpikat ngan gaya rambut diorang tu. Teringin jugak nak buat rambut camtu. My Papa pon da bagi green light nak potong rambut tapi dengan syarat jangan terlalu pendek and menyerupai rambut ala-ala lelaki. Ok, Papa!! Tapi masa aku pi kedai gunting rambut, Aunty tu cakap: 

Aunty: "Haiyaa, rambut lu ni nipis sangat."
Aku: Ye, saye tahu.. **Angguk-angguk (Buat muka blurrrr)
Aunty: Mau potong mcam mana meh?
Aku: Nak potong pendek, tak nak pendek sangat. Paras bahu je. Tak kisah la style mcam mane pon asalkan sesuai dengan rambut nipis saye ni ye Aunty. 

Padahal dalam hati kesahhh sangat. Nak style cam atas tu tp apakan dayaaaa..Tapi sekarang ni bile rambut da pendek rase lagi selesa and ringan je kepala ni. Suka sangattt.. Nak sikat and urus rambut pon senang je. Style rambut yang korang suke pulak cam mane ye?? huhu.. Ok bai.
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

5 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

luqman zakaria luqman zakaria said...

cantek rambut cmnih..hehe

hazanis hazanis said...

chomel kan style macam ni..:)

CikNana CikNana said...

bah..pe lagi..boleh buat rmbut mcm tu la..;)

Cik P.A. Cik P.A. said...

hihi cantikkk!! nmpk sweet aje :)

MystoryPic MystoryPic said...

Assalamualaikum Nurul...
first time saya terjah blog ni...