Sign in

Friday, October 12, 2012

1
Komen

Segmen : Siapakah Blogger Idola korang ?


Views

Hai korangggggggggg! Jom join segmen ni. Segmen : Siapakah Blogger Idola korang ? Blogger idola aku ialah Ben Ashaari, Maria Elena, Fatin Liyana and Lyssa Faizureen. Kenapa??? Sebabnye, diorang ni selalu hapdate blog dengan info and entry yang menarik: 



Ben Ashaari selalu update blog pasal isu semasa and his life. Boleh kate tiap jam ade je entry menarik dari beliau. Waaa, aku respect la! Bukan senang nak cari blogger yang selalu hapdate entry tiap masa kan? So he is the one. Aku pon selalu intai Instagram Encik Ben ni. Tentunya banyak gambar anak beliau, adik Qhaliff. 




Aku suke blog Maria Elena coz dia selalu hapdate pasal tutorial tudung, her life and video-video die yang ohsem. Kak Maria memang sempoi la! Semua fesyen Kak Maria pon memang simple tapi sooo menawan. Aku pon da subscribe YouTube Channel and Instagram Kak Maria ni!!




Siapa yang tak kenal dengan Fatin Liyana kan? Dia blogger yang sangat comel!! Aku mula kenal blog kak Fatin pon dari blog Kak Maria Elena. Bagi yang tak tahu, Kak Fatin ni bakal adik ipar Kak Maria Elena. Fatin Liyana banyak tulis entry pasal kehidupan dia sebagai student. Blog tu ibarat diari laa.. Banyak cerita yang menarik dari beliau.





Blog Lyssa Faizureen pon merupakan blog favourite aku coz Lyssa banyak post entry pasal Tutorial. Actually, Lyssa la yang jadi sifu aku untuk aku lebih baiki kualiti blog aku ni. Aku kagum dengan Lyssa coz dia selalu ada idea terbaru untuk mencantikkan lagi blog and Lyssa pon tak kedekut nak share tutorial dengan yang lain. Lyssa the best la!

Ok, done. Aku dah join. Sape yang nak join sila klik gambar kat atas tu ye.

Syaratnye mudah je. Ni dia: 

Syarat simple

Wajib Like fanpage xiao  ---- Xiao
Follow blog xiao -----Follow

Okay, tarikh tutup
Belum ditetapkan

Yang join segmen ini 
semua akan diletakan di bloglist xiao 

Ikut syarat dengan betul tawww...
3 blog tercantik yang join segmen ini akan di review blognya :)

So Good Luck semua!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Fatin Shahira Fatin Shahira said...

mcm best jerr nak join jugak
:)