Sign in

Friday, November 9, 2012

3
Komen

Diari Hati ku


Views

Sape yang ada Diari sila angkat tangan!! hehehe.. Actually, aku ni sejak dari sekolah rendah lagi dah mula berjinak-jinak dengan Dunia Diari ni. Al-kisahnye, masa sekolah rendah dulu, My Papa selalu bagi diari tiap kali masuk tahun baru. Sejak dari tu la aku mula minat tulis diari. Dalam diari tu tertulis semua luahan hati aku sama ada sedih atau gembira. Tp sekarang ni aku dah agak malas nk tulis diari. hehehe. Korang ade diary tak?? Mesti banyak yang korang luah dalam tu kan? Pssstttt... Korang kt bawah ni ade beberapa koleksi my diary. Jom intai! ok, bai.



Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

ezyra daniel ezyra daniel said...

zyra pon ske tulis2 kat diari ...
diari byk gak tp lpas abis skolah menengah terus bakar semua hoho

Cik P.A. Cik P.A. said...

dlu2 ada gak tls diary...tp la nie xtls dah...:)

wisata bakti alam wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)