Sign in

Monday, August 19, 2013

1
Komen

Biru Obsesi Ku


Views
Hai korang! Hari ni rase rajin nak hapdate blog usang ni. Kali ni aku nk crita skit pasal Warna Obsesi. Korang semua mesti ade warna yang korang suke kan? Camtu jugak aku! Ok lahhh, bagi yang belom tahu warna favourite aku ialah Biru. Dalam English dipanggil Blue dan dlm Mandarin dipanggil Lanse. Aku pon tak tahu sejak bile aku jadi obses ngan warna ni. huhu.. Kenapa Biru?? Entah la aku sendiri pon tak tahu sebab ape. Susah nak explain details kott. huhu.. 

Kadang-kadang, ade orang kaitkan aku dengan politik. Kate mereka, Biru yg aku minat ni mewakili B** N**. Opppsssss, sory ye kawan-kawan, aku bukan ahli politik dan aku ni tak suke dikaitkan dlm bab politik ni. Tulusly, aku minat biru tak ade kena mengena dengan politik okeyh! hehe..  

Bile aku tengok someone dress up tema biru, aku akan jadi kagum ngn individu tu otomatikly. Percaye atau tak, bile aku tengok lelaki pakai t-shirt biru, aku akan terpesona. Dan kalau kawan aku bagi dua pilihan barang, satu warna merah and satu warna biru, komfirm aku akan pilih biru. Lepas tu, mule la kwn aku bengang ngn ape yang aku pilih. Mesti die akan ckp camni: "Tahu lahh kau ni minat warna biruu!" 
Kalau dah tauuu tak pe la. Lain kali jangan suruh aku buat pilihan antara warna biru and warna lain. Kalau pilihan antara warna-warna lain boleh la aku bagi keputusan yang agak waras. hahaha!

Sebab minat sangat ngn warna ni, aku dah memiliki beberapa barang yang bertemakan warna biru. Contohnye:

❀ Casing handphone
 Purse
❀ Pencil Case
❀ Katil
❀ Beg
Kalau korang nak tahu, sebab tu jugak la, tema blog aku ni ialah biru. Hehe.. Ok lah, dah penat membebel. Aku stop kat sini dulu. Bye korang

ஐ≈ Eh, korang pulak suke warna ape? Share laaa. Sharing is Caring rite?? (‾ ‿ ⁀ )
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: